Professionele massagecursus

Met de professionele massagecursus kom je nu op het niveau dat het lichaam steeds minder geheimen voor je heeft. Naast de vaardigheden die je inmiddels hebt geleerd, ga je je meer verdiepen in het therapeutische gedeelte van de behandeling.

Jij bent dé specialist op jouw vakgebied. Je helpt mensen vooruit. Je staat ze bij met raad en daad bij. Of je nu wellnessmasseur, sportmasseur, reflexzonetherapeut of fysiotherapeut bent, of het nu om baby’s, kinderen of volwassenen gaat; je wilt op deskundige en professionele wijze je cliënten ondersteunen bij het herstelproces en bij het voorkomen van nieuwe klachten.

Anatomie, fysiologie en pathologie worden op hbo-niveau gegeven. Het stelt je als therapeut in staat om een goed inzicht in de fysieke gesteldheid van je cliënt te krijgen, deze op een verantwoorde manier te helpen of door te verwijzen naar andere medische instanties.

Je opleiding sluit je af met een examen dat leidt tot een landelijk erkend diploma. Je kunt daarmee aan de slag in je eigen praktijk of bij een gezondheidscentrum. Wat je ook doet; jij bent een professional en alles wat je doet ademt die professionaliteit uit.

Tags: , , , ,