Cursus Kruidenstempelmassage

ALGEMENE INFORMATIE.

Kruidenstempelmassage is een massage met warme bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze van oorsprong Oosterse massage is aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels zorgen voor een diepere werking en een zuiveringsbehandeling voor de huid. De massage is tevens zeer ontspannend  dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden.

INHOUD VAN DE CURSUS.

Tijdens de cursus leer je een massage uit te voeren die de stofwisseling activeert en de bloedsomloop stimuleert. De helende effecten van de warme kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel door, soms zelfs tot in de organen. De kruiden ontslakken, regenereren en verzorgen de huid op intensieve wijze.

De warmte heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding. De bloedvaten zetten uit, de huid wordt intensiever doorbloed, en schadelijke stoffen in gespannen spieren kunnen sneller afgevoerd worden. De aroma’s van de kruiden werken helend en ontspannend via onze longen en neusslijmvliezen.

De massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren, en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds na. Van alle massages is de kruidenstempelmassage het meest doordringend.

DUUR VAN DE CURSUS.

Afhankelijk van de gekozen datum duurt de cursus 2 dagdelen óf 1 hele dag. De lessen worden gegeven in onze professionele lesruimten aan de Trolliuslaan 7 in Waalre (bij Eindhoven). Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig.

Startdatum: zie overzicht rechterkolom.

AFSLUITING VAN DE CURSUS.

Aan het einde van de cursus ontvang je het Palmaris certificaat kruidenstempelmassage.

VOOROPLEIDING.

Er is geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring met massage is wel een voordeel.

KOSTEN VAN DE CURSUS.

Op dit moment zijn er geen nieuwe opleidingen gepland.

INSCHRIJVEN.

Wil je je direct inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier.
Voor meer informatie neem contact op met Palmaris: 06-29064646 of via het contactformulier.
Mailen kan ook naar info@palmaris.nl.

kruidenstempelmassage Eindhoven
Kruidenstempelmassage Valkenswaard

De cursus kruidenstempelmassage start op:

Op dit moment zijn er geen nieuwe opleidingen gepland.

Schrijf nu in!

Tags: , , ,