ONZE OPLEIDINGEN: UW DOEL STAAT CENTRAAL.

Wat Palmaris Massageopleidingen zich ten doel stelt is: mensen leren om andere mensen gezonder en beter in balans te brengen en te houden. Het einddoel dat cursisten zichzelf stellen en de mogelijkheden die hierin door Palmaris Massageopleidingen worden geboden, zijn essentieel.
Anders gezegd: wat wil de cursist bereiken?

Wil de cursist thuis voor familie verantwoord masseren, waarbij een korte cursus voldoende ondergrond biedt? Of wil de cursist meer complexe gezondheidsvraagstukken oplossen, die een gedegen vakopleiding als basis vergen en een vervolgopleiding om zich nieuwe ontwikkelingen eigen te maken?

Onze opleidingen - massageolie
Onze opleidingen - sportmassage

Er is voor elk niveau en voor elk doel, dat cursisten zich kunnen stellen, een passende methode: de methode van Palmaris Massageopleidingen. Korte en overzichtelijke cursussen of langlopende, opeenvolgende opleidingen, die antwoord geven op de vragen van cursisten op hun eigen niveau en in hun eigen context.

De korte cursussen bieden antwoord op eenvoudige vragen, maar kunnen ook de deur naar een vervolgtraject zijn. Want als je meer wilt weten, kun je jezelf blijven ontwikkelen.

De langlopende opleidingen geven antwoord op meer complexe  gezondheidsvraagstukken en bieden de mogelijkheid, om middels leerlijnen een meerjarentraject uit zetten en in een professionele context te gaan werken.

Het uitgangspunt blijft: wat wil de cursist bereiken?

Tags: , , , ,