Welkom bij Palmaris Massageopleidingen!


Je bent een uiterst tevreden ouder, medewerker of zelfstandige als je met succes de opleiding van Palmaris Massageopleidingen hebt voltooid.

Met Palmaris kun je zelf bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van anderen. Kinderen kunnen een gezondere start maken dankzij een betere afvoer van afvalstoffen, sporters kunnen op een gezonde wijze hun sport beoefenen, mensen kunnen van hun fysieke klachten afkomen en zorgeloos genieten. Kortom, massage is van alle tijden en voor iedereen.

Een goede opleiding helpt bovendien om jezelf als professional te ontwikkelen met een goede kans op (gedeeltelijke) economische zelfstandigheid.


spadesMaak kennis met massage

Iedereen krijgt er wel eens mee te maken. Te lang achter de computer gezeten of ineens niet meer goed kunnen omkijken. Je nek en schouders ‘zitten vast’. Ontdek de masseur in jezelf en maak kennis met massage tijdens deze workshop.

dropletMassage opleidingen

Wat Palmaris zich ten doel stelt is mensen leren om andere mensen gezonder en beter in balans te brengen en te houden. Dit doen wij door middel van, een op maat gemaakt, professionele massageopleidingen aan te bieden.

clubsMet trots bereikt!

Met een opleiding of cursus van Palmaris Massageopleidingen kun je vanaf nu bijdragen aan de gezondheid, het welzijn/welbevinden van anderen. Na een cursus bij Palmaris  kun je zeggen: “Met trots bereikt!”.


Specials

De invloed van voeding en voedingsstoffen op ons lichaam vanuit het perspectief van de masseur

voeding-300x159

Vrijdag 27 november 2015 – Valkenswaard

In deze bijeenkomst gaan we in het bijzonder in op de vraag wat de invloed is van voeding en voedingsstoffen op ons lichaam en wat dit voor de masseur betekent voor de behandeling van zijn cliënten.
Het zal duidelijk zijn dat een gezond voedingspatroon van groot belang is om overgewicht en chronische ziekten mede te helpen voorkomen.
Als masseur zal je in je anamnese het voedingspatroon van je cliënt globaal aan de orde stellen. Voeding speelt immers een belangrijke rol bij het in balans houden van de belasting-belastbaarheid van je cliënt.

Schrijf hier in.

Open Dag Palmaris Massageopleidingen

Opendag Palmaris massageopleidingenOntdek de masseur in jezelf op zaterdag 5 september 2015! Op deze dag kun je kennis maken met het opleidingenaanbod van Palmaris Massageopleidingen en kijken welke massagevorm jou het meeste aanspreekt.…..  lees meer >>

Loop voor Hoop

Maatschappelijke betrokkenheid is voor Palmaris Massageopleidingen een vanzelfsprekendheid. Zo zijn wij ook in 2015 weer betrokken bij SamenLoop voor Hoop Veldhoven….  lees meer >>

Referenties

Ik ben werkzaam als ZZP-er in de zorg en vindt het welbevinden van de mens/cliënt erg belangrijk. Daarom ben ik bij Palmaris ook de Cursus Ontspanningsmassage gaan volgen. Daar heb ik me de massagetechnieken eigen gemaakt en ben geslaagd voor mijn examen Ontspanningsmassage. Nu pas ik de massagetechnieken ook toe in mijn werk. Het masseren is me zo goed bevallen dat ik via Palmaris een andere cursus ben gaan volgen nl. basiscursus Guasha. En ook hier wil ik meer van weten dus hoop in januari te starten met de vervolgcursus. Palmaris een fijne lokatie, fijne instructeurs en goede bereikbaarheid.

Simone Hendriks

Voordat ik de cursus Ontspanningsmassage en Hotstonemassage gevolgd heb bij Palmaris, vond ik het geven van massages wel leuk maar deed ik maar wat.Door het volgen van de cursus heb ik meer inzicht gekregen waarom een ontspanningsmassage ook echt ontspannend is.Dit heeft er zeker toe geleid dat ik met mijn geleerde kennis ook daadwerkelijk iets wil doen.
Ondertussen heb ik mijn eigen praktijk en website waarop ik mijn diensten kenbaar maak, wat zonder Palmaris absoluut onmogelijk was.

Patrick Palmen

Met trots bereikt!

Tags: , , , , , , , ,