Met trots bereikt!

Aanraken is waarschijnlijk één van de oudste vormen van genezen. Als een kind huilt, pak je het op om te troosten, of als je je gestoten hebt, wrijf je automatisch over de pijnlijke plek.  Massage is van alle tijden en voor iedereen.

Met een opleiding of cursus van Palmaris Massageopleidingen kun je vanaf nu bijdragen aan de gezondheid, het welzijn/welbevinden van anderen. Kinderen kunnen een gezondere start maken door het stimuleren  van de afvoer van afvalstoffen, sporters kunnen op een gezonde wijze hun sport beoefenen, mensen kunnen van hun fysieke klachten afkomen en zorgeloos genieten, maar ook puur voor de ontspanning is massage een weldaad…
Na een opleiding of cursus bij Palmaris Massageopleidingen kun je zeggen: “Met trots bereikt!”.

Maar masseren, hoe doe je dat? Wat is het verschil tussen een wellness- en een sportmasseur? Mag ik een baby masseren? Wat kan ik met kruiden of hotstones? Is er verschil tussen oosterse en westerse massages? Palmaris Massageopleidingen geeft je niet alleen de juiste antwoorden, we leren je ook letterlijk de fijne kneepjes van het vak. Het Valkenswaardse opleidingscentrum is al bijna 15 jaar gespecialiseerd in alles wat met massage, sport en gezondheid te maken heeft. Van professionele opleidingen voor beroepsmasseurs tot leerzame cursussen voor de liefhebbers.

Palmaris Massageopleidingen is ontstaan door een bundeling van theoretische en praktische kwaliteiten vanuit fysiotherapie, sportmassage en onderwijs. Arthur Burgers vormt samen met ervaren therapeuten, sportmasseurs en (sport)leraren het kloppend hart van Palmaris. Met hun jarenlange ervaring in zorg en onderwijs staan zij garant voor kwaliteit. Kwaliteit, die zich vertaalt in een prettige sfeer om in te leren en slagingspercentages die ruim boven het landelijk gemiddelde liggen. Bij Palmaris Opleidingsinstituut sta jij als cursist centraal.

Als het op leren aankomt, ben je bij Palmaris Massageopleidingen pas écht in goede handen!

Palmaris Massageopleidingen wordt als enige opleidingsinstituut in Valkenswaard / Eindhoven en Noord Brabant door de volgende instanties erkend:

logo ACE Palmaris Valkenswaard

A.C.E. (Algemeen Centrum voor Examinering)

Arthur Burgers Palmaris Massageopleidingen

Arthur Burgers

Tags: , , , ,