Cursus Stoelmassage

ALGEMENE INFORMATIE.

Stoelmassage is een vak. Een vak dat zo mooi is om te doen, dat wij, Palmaris Massageopleidingen, met plezier onze kennis daarvan met je willen delen tijdens de cursus stoelmassage! Wij vinden het uiterst belangrijk dat je leert een stoelmassage te geven op de manier die bij jou past. Jij bent uniek, er is geen masseur met jou te vergelijken! Dus is het zaak dat je leert om te vertrouwen op jou eigenheid, en te vertrouwen op jou gevoel.

INHOUD VAN DE CURSUS.

Palmaris Massageopleidingen leert je hoe je een professionele stoelmassage van 20 minuten kunt geven. Er wordt zoals gezegd veel aandacht besteed aan je eigen werkhouding.

Op een speciale massagestoel kun je het hoofd, de nek, schouders, armen en de rug behandelen. Daarbij worden alle lichamelijke functies gestimuleerd, stroomt energie weer door en wordt stress verminderd. Door regelmatige herhaling draagt de stoelmassage bij aan een goede gezondheid.

Onze manier van werken onderscheidt zich van andere stoelmassagevormen omdat je bij ons leert om af te stemmen op wat de cliënt op dat moment nodig heeft. Daardoor krijgt elke massage haar eigen karakter. We richten ons daarbij op het creëren van ruimte en bewustwording bij de cliënt.”

Er komen verschillende technieken uit de Rebalancing, uit de energetische, de klassieke- en de drukpuntmassage aan de orde. Daarbij worden tevens de meridianen gestimuleerd.

Een stoelmassage is laagdrempelig, omdat men de kleding gewoon aan kan houden. Door regelmatige herhaling draagt de stoelmassage bij aan een goede gezondheid.

Enkele onderwerpen uit de cursus zijn:

  • Achtergrond stoelmassage
  • Enige theorie m.b.t. anatomie
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Tips voor het benaderen van bedrijven

DUUR VAN DE CURSUS.

De cursus stoelmassage duurt twee dagen. De lessen worden gegeven in onze professionele lesruimte aan de Trolliuslaan 7 in Waalre (bij Eindhoven). Gratis parkeerruimte is voldoende aanwezig.

Startdatum: Zie overzicht rechter kolom.

AFSLUITING VAN DE CURSUS.

Aan het einde ontvang je een certificaat stoelmassage. Met het certificaat van de opleiding stoelmassage van Palmaris Massageopleidingen kun je lid worden van de beroepsvereniging voor stoelmasseurs. Info hierover vind je op: www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl

VOOROPLEIDING.

Om de cursus stoelmassage te volgen is er is geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring met massage is wel een voordeel.

KOSTEN VAN DE CURSUS.

Op dit moment zijn er geen nieuwe opleidingen gepland.

INSCHRIJVEN.

Wil je je direct inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier.
Voor meer informatie neem contact op met Palmaris: 06-29064646 of via het contactformulier.
Mailen kan ook naar info@palmaris.nl.

stoelmassage Valkenswaard

De cursus stoelmassage start op:

Op dit moment zijn er geen nieuwe opleidingen gepland.

Tags: , , , ,